Over incassobureau Justice

Al sinds 1989 werkt Justice succesvol aan het incasseren van financiële vorderingen op basis van dit No cure No pay concept en het All-in-One Credit Management. Ons cliëntenbestand is door de jaren heen divers geworden. Bedrijven, verenigingen, instellingen en overheid, maar ook particulieren vinden in incassobureau Justice al ruim 20 jaar een betrouwbare en transparante financiële partner. Wij geven reële inschattingen en maken onderbouwde adviezen.
Ruim 20 jaar kennis en ervaring in de financiële dienstverlening zorgt voor een uniek specialisme; het succesvol incasseren van nationale en internationale vorderingen. Justice heeft een no-nonsense aanpak met een sterke klantgerichte benadering. Hieronder vind u enkele praktijkvoorbeelden:

 


•    Ik heb een rekening onbetaald gelaten. Nu worden mij zeer hoge kosten in rekening gebracht. Mag dit wel? Wat kan ik hieraan doen?
•    Ik betwist een vordering en ben van mening dat ik daarom helemaal niet hoef te betalen. Hoe kan ik het beste handelen?
•    Ik ben zelf gedagvaard inzake een vordering. Kan Justice mij ondersteunen?
•    Ik heb een geschil over een vordering. Hoe kan ik het beste handelen?
•    Hoe kan Justice mij adviseren over mijn debiteurenbeheer?

Kijk verder voor meer veelgestelde vragen van opdrachtgevers en debiteuren.               
Voor uw vraag en antwoord vul hier het contactformulier in of laat u gratis registreren.

  Gratis registreren Incassobureau Justice
     

 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam